От Сектора

UV-C ДЕЗИНФЕКЦИОЗНИ СИСТЕМИ НА ФИРМА АТРА 96

Фирма АТРА предоставя цялостно портфолио сертифицирани продукти от висок клас за дезинфекция на въздух, повърхностна дезинфекция и отстраняване на миризми в помещения, като по този начин има важен принос за осигуряването на работна среда с намалена концентрация на вируси, бактерии, микроби, плесени и спори.
Ултравиолетовите лъчи, с дължина на вълната 253,7 nm, се абсорбират от клетъчните нуклеинови киселини и в зависимост от дозата на радиация водят до убиване на вируси, микроби и гъбични спори.
UV-C бактерицидни стерилизатори затворен тип: най-ефективната защита от всички видове вируси, вкл. HIV, HBC, TBC, COVID 19, бактерии, микроби, плесени и спори в помещения с постоянно присъствие на хора.
UV-C бактерицидни стерилизатори отворен тип: използват се в помещения, в които няма хора.
UV-C1 стерилизатор е предназначен за монтаж на таван. За ефективна работа в големи помещения се препоръчва използването на по-голям брой и равномерно разпределени UV-C стабилизатори. Броят им се определя от човекопотока и категорията на помещението по нормативи EN 15251 и CR 1752.
UV-C2 стерилизатор е предназначен за осигуряване на индивидуална, локална дезинфекция на въздуха на работното място.
UV-C3 стерилизатор е предназначен за осигуряване на дезинфекция в малки помещения до 3 кв.м., тоалетни кухни, асансьори и др.
За контакти:
АТРА 96
гр. Пловдив, ул. Васил Левски 242
тел. 032 954139, 956137
atrasales@abv.bg
www.atra-bg.com

06.11.2020 г.