От Сектора

Нов офис на БАСЕЛ

Уважаеми членове на БАСЕЛ,
Бихме искали да Ви информираме за най-новата услуга, която БАСЕЛ предоставя на своите членове - Споделено ползване на офиса на БАСЕЛ за бизнес срещи.
В началото на 2020 г. БАСЕЛ се нанесе в нов офис в бизнес сграда в центъра на София, като освен че вече разполага с по-представително място за срещи, успя да постигне и по-изгодни финансови условия в сравнение с досега ползваните помещения.
Новата услуга дава възможност на членовете на БАСЕЛ (най-вече от провинцията) да ползват напълно оборудван офис за провеждане на срещи със свои бизнес партньори в София. Офисът се намира на пл. „Света Неделя“ №16 и е в непосредствена близост до х-л София Балкан (бившият х-л Шератон), на 3 мин. от Президентството и на 5 мин. от Министерския съвет. В близост се намират и множество министерства и други държавни институции. От пл. „Света Неделя“ започва и най-голямата търговска улица в София – бул. Витоша.
Офисът разполага с 2 работни места, принтер, мултимедиен проектор, интернет връзка и заседателна маса за провеждане на заседания с до 8 участници.
Пълният адрес на офиса е: София 1000, пл. Света Неделя №16, етаж 6, офис 9
С цел по-добра организация се обръщаме с молба към тези от Вас, които искат да ползват офиса, да ни информират за това поне 2 дни по-рано.
Орлин Димитров
Изпълнителен директор
o.dimitrov@bcee-bg.org

17.06.2020 г.